Kriptovalute:

105

Menjalnice:

10

Denarnice:

108

Tržna kapitalizacija:

$2,273,409,416,133

Obseg 24 h:

$31,573,331,655

Avtorsko pravno opozorilo

Vse pravice intelektualne lastnine glede teh materialov pripadajo Bitculatorju. Kopiranje, distribucija in katera koli druga uporaba teh materialov ni dovoljena brez pisnega dovoljenja Bitculatorja, razen in le v obsegu, ki ga določajo predpisi obveznega prava (na primer pravica do citiranja), razen če je za določene materiale navedeno drugače.

Finančno obvestilo

Bruto vrednost prodaje je ne-GAAP metrika. Uporabljamo jo za izražanje skupnega povpraševanja po vseh naših spletnih mestih in trgovinah. Ta številka meri vrednost dolarjev naročila, postavljenega v preteklem letu, pred obračunom določenih predmetov, kot so vračila, in zanemari določene roke, ki jih zahteva GAAP zaradi priznavanja prihodkov. Če bi bili javno podjetje, bi morali bruto vrednost prodaje uskladiti z najbližjo GAAP metriko (neto prodaja), vendar smo trenutno zasebno podjetje, zato se bruto vrednost prodaje šteje le kot zanimiva številka, ki jo želimo deliti s prijatelji. Dokument vsebuje napovedujoče izjave, ki vključujejo tveganja in negotovosti, pa tudi predpostavke, ki bi, če se kdaj uresničijo ali izkažejo za napačne, lahko povzročile, da se naši rezultati razlikujejo bistveno od izraženih ali nakazanih napovedi in predpostavk. Ta tveganja in negotovosti vključujejo, vendar se ne omejujejo na, tveganje gospodarske upočasnitve, tveganje prekomernega ali premalo nakupovanja, tveganje, da potrošniki ne bodo spletno nakupovali na naši spletni strani v pričakovanem tempu, tveganje pomanjkanja dobaviteljev, tveganje novega ali rastočega tekmovanja, tveganje naravne ali druge vrste nesreče, ki vpliva na naše izvajanje zgodovinskih operacij ali spletnih strežnikov, in tveganje, da se svet na splošno konča. Vse izjave, razen izjav zgodovinskega dejstva, so izjave, ki bi jih bilo mogoče šteti za napovedne izjave, vključno z izjavami pričakovanja ali prepričanja; in katera koli izjava predpostavk, ki so podlaga za karkoli od tega. Bitculator ne prevzema nobene obveznosti in nima namena posodabljati teh napovednih izjav.

Izobraževalno obvestilo

Kakršne koli informacije, ki jih zagotavlja Bitculator, so namenjene izključno izobraževalnim namenom in ne smejo biti razlagane kot priporočilo za določen načrt zdravljenja, izdelek ali način delovanja. Bitculator je distributer in ne založnik vsebine, ki jo zagotavljajo tretje osebe; kot taka Bitculator nima uredniškega nadzora nad takšno vsebino in ne zagotavlja nobene garancije ali predstavitve glede natančnosti, zanesljivosti ali aktualnosti kakršnih koli informacij ali izobraževalne vsebine, ki so na voljo prek Bitculatorja ali so dostopne prek Bitculatorja. Brez omejevanja zgoraj navedenega Bitculator izrecno zavrača vse garancije in predstavitve v kateri koli vsebini, preneseni na ali v zvezi z Bitculatorjem ali na spletnih mestih, ki se lahko pojavijo kot povezave na Bitculatorju, ali v izdelkih, ki se zagotavljajo kot del Bitculatorja ali drugače v zvezi s Bitculatorjem. Nobenih ustnih nasvetov ali pisnih informacij, ki jih poda Bitculator ali katera koli od njegovih podružnic, zaposlenih, uradnikov, direktorjev, agentov ali podobno, ne bo ustvarilo garancije.

Omejena odgovornost

Bitculator si prizadeva redno posodabljati in/ali dopolnjevati vsebino spletne strani/aplikacije. Kljub naši skrbi in pozornosti lahko vsebina ostane nepopolna in/ali napačna. Materiali, ponujeni na spletni strani/aplikaciji, se ponujajo brez kakršne koli garancije ali trditve o njihovi pravilnosti. Ti materiali se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila s strani Bitculatorja. Zlasti so vsi ceniki na spletni strani/aplikaciji navedeni pod pogojem tipkarskih in programskih napak. Za posledice takšnih napak se ne prevzema nobene odgovornosti. Na podlagi takšnih napak se ne sklepa nobena pogodba. Bitculator ne prevzema nobene odgovornosti za hiperpovezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, vključenih na spletni strani/aplikaciji. S spletnega mesta/aplikacije lahko obiščete druge spletne strani, tako da sledite hiperpovezavam do takšnih zunanjih mest. Čeprav si prizadevamo zagotoviti le kakovostne povezave do uporabnih in etičnih spletnih strani, nimamo nadzora nad vsebino in naravo teh mest. Ti povezave do drugih spletnih mest ne pomenijo priporočila za vso vsebino, najdeno na teh mestih. Lastniki spletnih mest in vsebina se lahko spremenita brez predhodnega obvestila in se lahko zgodita, preden imamo priložnost odstraniti povezavo, ki je postala 'slaba'. Bodite tudi pozorni, da ko zapustite našo spletno stran/aplikacijo, druga spletna mesta lahko imajo različne politike zasebnosti in pogoje, ki so izven našega nadzora. Preverite politike zasebnosti teh mest, pa tudi njihove 'Pogoje storitve', preden se vključite v kakršno koli poslovanje ali naložbo kakršnih koli informacij.

Opozorilo o napakah in opustitvah

Bitculator ni odgovoren za nobeno vsebino, kodo ali katero koli drugo netočnost. Bitculator ne zagotavlja garancij ali jamstev. V nobenem primeru Bitculator ne odgovarja za posebne, neposredne, posredne, posledične ali naključne škode ali katero koli drugo škodo, ali v dejanju pogodbe, malomarnosti ali drugega protipravnega dejanja, ki izhaja iz ali v zvezi z uporabo storitve ali vsebine storitve. Bitculator si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila doda, izbriše ali spremeni vsebino storitve.

Opozorilo o odgovornosti

Definicije in ključni pojmi Za lažje razumevanje stvari v tem opozorilu so vsakič, ko se sklicujejo na katerega od teh izrazov, strogo opredeljeni kot: -Piškotek: majhna količina podatkov, ki jih ustvari spletna stran in jih shrani vaš brskalnik. Uporablja se za identifikacijo vašega brskalnika, zagotavljanje analitike, zapominjanje informacij o vas, kot je vaša jezikovna izbira ali prijavne informacije. -Podjetje: ko se ta politika sklicuje na 'Podjetje', 'mi', 'nas' ali 'naše', se nanaša na Bitculator, ki je odgovoren za vaše informacije v okviru tega opozorila. -Storitev: se nanaša na storitev, ki jo zagotavlja Bitculator, kot je opisano v relativnih pogojih (če so na voljo) in na tej platformi. -Spletna stran: Bitculatorjeva stran, ki je dostopna prek te URL-ja: www.bitculator.com -Ti: oseba ali entiteta, ki je registrirana pri Bitculatorju za uporabo storitev.

Opozorilo o oglaševanju

Ta spletna stran/aplikacija lahko vsebuje oglase tretjih oseb in povezave do spletnih mest tretjih oseb. Bitculator ne daje nobenih zagotovil glede natančnosti ali primernosti katere koli informacije, ki je vsebovana v teh oglasih ali na teh spletnih mestih, in ne sprejema nobene odgovornosti ali odgovornosti za vedenje ali vsebino teh oglasov in spletnih mest ter ponudbe, ki jih ponujajo tretje osebe. Oglaševanje ohranja Bitculator in mnoge druge spletne strani in storitve, ki jih uporabljate, brezplačne. Trdo delamo, da so oglasi varni, nevsiljivi in čim bolj relevantni. Oglasi tretjih oseb in povezave do drugih spletnih mest, kjer se oglašujejo blago ali storitve, niso priporočila ali priporočila Bitculatorja za spletna mesta, blago ali storitve tretjih oseb. Bitculator ne prevzema odgovornosti za vsebino nobenega od oglasov, obljubljene ali kakovost/zanesljivost izdelkov ali storitev, ki jih ponujajo v vseh oglasih.

Opozorilo o povezavah na druge spletne strani

To opozorilo velja le za storitve. Storitve lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravlja ali nadzoruje Bitculator. Ne odgovarjamo za vsebino, natančnost ali mnenja, izražena na takšnih spletnih mestih, in takšna spletna mesta niso preiskovana, nadzorovana ali preverjena glede natančnosti ali celovitosti s strani nas. Spomnite se, da ko uporabljate povezavo, da greste iz storitev na drugo spletno mesto, naša politika zasebnosti ni več veljavna. Vaše brskanje in interakcija na katerem koli drugem spletnem mestu, vključno s tistimi, ki imajo povezavo na naši platformi, je podvrženo pravilom in politikam tega spletnega mesta. Tretje stranke lahko uporabljajo svoje piškotke ali druge metode za zbiranje informacij o vas. Če kliknete povezavo tretje stranke, boste preusmerjeni na njihovo spletno mesto. Močno vam svetujemo, da pregledate politiko zasebnosti in pogoje vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete. Nimamo nadzora nad in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, politike zasebnosti ali prakse spletnih mest ali storitev tretjih strani.

Opozorilo o povezavah s partnerji

Bitculator uporablja partnerske povezave in v tem delu izjave bomo obravnavali, kako uporabljamo te partnerske povezave iz drugih spletnih strani/podjetij in izdelkov. Te 'partnerske povezave' so specifični URL-ji, ki vsebujejo ID ali uporabniško ime partnerja. V skladu z smernicami FTC predvidevajte naslednje glede povezav in objav na tej spletni strani: -Vse povezave na Bitculator so partnerske povezave, od katerih prejmemo majhno provizijo od prodaje določenih izdelkov, vendar je cena enaka za vas. S širjenjem Bitculatorja so se povečali tudi stroški za obratovanje in vzdrževanje, partnerske povezave pa so način, kako pomagamo pokriti te stroške. -Če objavimo partnersko povezavo do izdelka, je nekaj, kar osebno uporabljamo, podpiramo in bi ga priporočili tudi brez partnerske povezave. -Razen če ni drugače navedeno, so vse ocene predmeti, ki smo jih sami kupili, in nismo plačani ali nadomestilo na kakršen koli način. Sodelujemo lahko v partnerskih programih, kot so: -Drugih

Pravno obvestilo

Gradiva, vsi komentarji ali informacije, ki jih zagotavlja Bitculator, so namenjeni izključno izobraževalnim namenom, in nič od tega, kar se posreduje ali zagotovi, ne bi smelo veljati za pravni, računovodski ali davčni nasvet. Odgovorni ste za vse, kar lahko storite z informacijami, ki jih pridobite od Bitculatorja. Kot taki, z obiskom in uporabo te spletne strani/aplikacije priznavate in se strinjate, da vas je ocenil ustrezni pravni strokovnjak (npr. vaš odvetnik), ki vam je dal privolitev za sodelovanje v kateri koli pravni dejavnosti. Prosimo, kontaktirajte svojega lastnega odvetnika, računovodjo ali davčnega strokovnjaka glede kakršnih koli posebnih vprašanj, povezanih z informacijami, ki so zagotovljene, in so pravnega, računovodskega ali davčnega značaja.

Splošno opozorilo

Storitev Bitculator in njene vsebine se zagotavljajo 'kakršne so' in 'kakršne so na voljo' brez kakršnih koli garancij ali predstavitev, bodisi izrecnih ali implicitnih. Bitculator je distributer in ne založnik vsebine, ki jo zagotavljajo tretje osebe; kot taka Bitculator nima uredniškega nadzora nad takšno vsebino in ne zagotavlja nobene garancije ali predstavitve o natančnosti, zanesljivosti ali aktualnosti katere koli informacije, vsebine, storitve ali blaga, ki se zagotavljajo prek storitev Bitculator ali so dostopne prek storitev Bitculator. Brez omejevanja zgoraj navedenega Bitculator izrecno zavrača vse garancije in predstavitve v kateri koli vsebini, preneseni na ali v povezavi s storitvami Bitculator ali na mestih, ki se lahko pojavijo kot povezave na storitvah Bitculator ali v izdelkih, ki se zagotavljajo kot del storitev Bitculator ali drugače v povezavi s storitvami Bitculator, vključno, vendar ne omejeno na kakršne koli garancije glede tržnosti, primernosti za določen namen ali nekršitve pravic tretjih oseb. Nobenih ustnih nasvetov ali pisnih informacij, ki jih poda Bitculator ali kateri koli od njegovih podružnic, zaposlenih, uradnikov, direktorjev, agentov ali podobno, ne bo ustvarilo garancije. Informacije o ceni in razpoložljivosti so lahko spremenjene brez predhodnega obvestila. Brez omejevanja zgoraj navedenega Bitculator ne jamči, da storitev Bitculator ne bo prekinjena, nepokvarjena, pravočasna ali brez napak.

Spremembe v naših izjavah o omejitvi odgovornosti

Če bomo posodobili, spremenili ali naredili kakršne koli spremembe v tem dokumentu, da bi natančno odražale našo storitev in politike. Razen če ni drugače zahtevano z zakonom, bodo te spremembe izpostavljene tukaj. Nato, če še naprej uporabljate storitev, boste zavezani posodobljenim izjavam o omejitvi odgovornosti. Če se ne strinjate s to ali katero koli posodobljeno izjavo o omejitvi odgovornosti, lahko izbrišete svoj račun.

Stopite v stik z nami

Ne oklevajte, če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s to izjavo o omejitvi odgovornosti. -Po elektronski pošti: [email protected]

Vaše soglasje

Posodobili smo naše izjave o omejitvi odgovornosti, da vam zagotovimo popolno preglednost o tem, kaj se nastavi, ko obiščete našo spletno stran, in kako se uporablja. Z uporabo naše spletne strani/aplikacije, registracijo računa ali opravljanjem nakupa s tem soglašate s našimi izjavami o omejitvi odgovornosti in se strinjate z njenimi pogoji.